Hiru sopranoak - Mendiguren Elizegi, Xabier; Orbe, Alex (Donostia : Elkar, 2015)
Aisha, Aiora eta Ane, futboleko lagunak dira, guztiz desberdinak itxuraz eta izaeraz, baina adiskide onak. Entrenamendu eta partidetatik kanpo, hala ere, bakoitzak du bere bizitza, bere historia eta bere arazoak, istorio honetan sartzen den irakurleak deskubrituko duen bezala. Bizitzak ere gazitik eta gozotik duen bezala, umorea eta drama dosi egokian nahasten dituen kontakizuna.
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Futbola; Adiskidetasuna; Familia harremanak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak