Rita ez dago eztei eztitarako - Valverde, Mikel; Olasagasti, Ramon (Donostia : Elkar, 2015)
Ritaren etxean ustekabean jaso dute Roberto lehengusuaren gutuna. Aurki ezkonduko dela eta ezteietara gonbidatuz idatzi die. Rita, ordea, ez du berri onak batere poztu; iruditzen zaio utzi diola lehengusuaren begietako neska kutuna izateari. Haserrearen haserreaz ospakizuna zapuzteko plan bat egingo du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Familia harremanak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak