Nahla / egilea, Oihane Fernandez ; marrazkilaria, Ainara Azpiazu - Fernandez Mendia, Oihane (Gaztetxo! (Ibaizabal), 2015)
Nahalaren gurasoak marokoarrak dira. Mboreren gurasoak, aldiz, are urrunago dagoen herrialde batetik etorri dira: Senegaletik, hain zuzen ere. Nahla eta Mbore lagun handiak egin dira. Orain auzo lasai batean bizi dira eta bertan denek ezagutzen dute elkar. Egun batean, ordea, Salhi jauna desagertu egingo da. Gai izango dira Nahla eta Mbore Salhi tapiz-saltzailearen desagerketa argitzeko?