Aretxabaletako haur jaioberrien bertso liburua 2014 - Lekaixoka bertso-eskola (Aretxabaleta) (Aretxabaleta : Lekaixoka, 2015)
2014. urtean Aretxabaletan jaiotako haurrei egindako bertsoak jasotzen dituen liburuxka.
Keywords: Bertsolaritza; Poesia; Helduentzako Literatura