Adarbakar urdina - Ibarrola, Begoña; Gabán, Jesús; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2015)
Jurgiri izugarri gustatzen zitzaizkion Piarresek kontatzen zizikion istorioak, beti ere irudimena hegan jartzen ziotelako. Halaxe izan zuen adarbakar urdinaren berri, eta harekin ametsetan hasi zen.
5 urtetik aurrera (urdina)
El unicornio azul
Keywords: Adiskidetasuna; Fantasia; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak