Adarbakar urdina / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, Jesús Gabán ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2015)
Jurgiri izugarri gustatzen zitzaizkion Piarresek kontatzen zizikion istorioak, beti ere irudimena hegan jartzen ziotelako. Halaxe izan zuen adarbakar urdinaren berri, eta harekin ametsetan hasi zen.