Marimotots bakarrik : Pirritx, Porrotx eta Marimotots - Alberdi, Uxue; Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2015)
Marimototsek bakarrik bizitzea erabaki du. Bere beldurrez eta ametsez hitz egingo digu.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak