Marimotots bakarrik / [textua, Uxue Alberdi Estibaritz, marrazkiak, Julen Tokero Alvarez] : Pirritx, Porrotx eta Marimotots - Alberdi, Uxue (Pirritx, Porrotx eta Marimotots, 2015)
Marimototsek bakarrik bizitzea erabaki du. Bere beldurrez eta ametsez hitz egingo digu.