Pirritx maiteminduta - Alberdi, Uxue; Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2015)
Pirritx maiteminduta dago, hezurretaraino, zeharo. Aitortzeak lotsa ematen dio... Baina ezin du gehiago!
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak