Pirritx maiteminduta / [testua, Uxue Alberdi Estibaritz; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez] - Alberdi, Uxue (Pirritx, Porrotx eta Marimotots, 2015)
Pirritx maiteminduta dago, hezurretaraino, zeharo. Aitortzeak lotsa ematen dio... Baina ezin du gehiago!