Nola hazten dira loreak? - Pym, Christine; Harrison, Suzie; Daynes, Katie; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Nola hazten dira loreak? Nondik datoz haziak? Zergatik erortzen dira hostoak?Marrazki ederrez jantzitako liburu honetan topatuko dituzu galdera hauen eta beste askoren erantzunak. Altxatu lehiatilak.
Jatorrizko izenburua: How do flowers grow?
Keywords: Loreak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak