107 kiwi - Elorriaga, Unai; Santos, Mikel (Donostia : Elkar, 2015)
Fantasiaz eta xarmaz beteriko abentura dibertigarria asmatu du Unai Elorriagak. Aroa da istorioaren protagonista. Bere aita, Pelix, alaia eta maitagarria da, baina baita xelebre samarra ere. Baina, halako batean, desagertu egingo da, eta Aroak, Txoribel bere belearekin batera, aitaren bila joan beharko du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Guraso eta seme-alaben arteko harremana -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasiazko bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura