107 kiwi / Unai Elorriaga ; marrazkiak, Belatz - Elorriaga, Unai (Xaguxar (Elkar), 2015)
Fantasiaz eta xarmaz beteriko abentura dibertigarria asmatu du Unai Elorriagak. Aroa da istorioaren protagonista. Bere aita, Pelix, alaia eta maitagarria da, baina baita xelebre samarra ere. Baina, halako batean, desagertu egingo da, eta Aroak, Txoribel bere belearekin batera, aitaren bila joan beharko du.