Irakurtzen hasi norbera hazi : familia irakurzalerentzako orientabideak. 1 - Coloma Calahorra, Lucía Isabel; Bastida Machiñena, Asís; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernuko Hezkuntza Departamentua, 2009)
Eguneroko bizitzak eskaintzen dituen aukerak aprobetxatzea proposatzen zaie gurasoei, familia giroan irakurtzeko eta idazteko ohiturak sor daitezen. Honako egoera hauek ageri dira: irakurri eta idatzi bidaiatzeko, komunikatzeko, jateko, oroitzeko, informazioa bilatzeko, egunerokoa ezagutzeko, jolasteko eta gozatzeko
Badu, gainera, bere at. eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz
Keywords: Irakurketa sustatzea; Monografiak; Baliabide digitalak