Patata! Patata! - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar, 2015)
Tider portutik pasatu da eskolatik etxera bidean. Nagusitzean lemazaina izan nahi luke, Afrikara itsasontzi batean itzultzeko. Tider Saharakoa da eta herri-mina du. Pirritx, Porrotx eta Marimototsen laguntza ezinbestekoa izango da gure artean arrotz sentitu ez eta pozik egoteko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak; Pailazoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak