Patata! Patata! / Miren Amuriza ; marrazkilaria, Julen Tokero - Amuriza, Miren (Pirritx, Porrotx eta Marimotots, 2015)
Tider portutik pasatu da eskolatik etxera bidean. Nagusitzean lemazaina izan nahi luke, Afrikara itsasontzi batean itzultzeko. Tider Saharakoa da eta herri-mina du. Pirritx, Porrotx eta Marimototsen laguntza ezinbestekoa izango da gure artean arrotz sentitu ez eta pozik egoteko.