Errekuperatzaileak / Pablo Sastre - Sastre, Pablo (Eztabaida (Elkar), 2015)
Lanaz eta laneko jendeaz ari zaigu liburu honetan Pablo Sastre: haurtzainez eta ingurameningeniariez, igeltseroez, jostakinez, langile polibalenteez, buru-ehiztariez... Azken hamarraldietan hedatu diren profesional-sailei emanik arreta berezia: "Jende atalkatu eta jende deskonponduen" laguntzaileei.Errekuperatzaileak: autorea eta bere lagunak; lan-merkaturako formatu eta formateatu partez, gizonak eta emakumeak desespezializatzearen, berrosatzearen alde pario egin dutenak, eta horretarako: "Aspaldiko zereginen eta lan-moduen gure-egitea baino deus baliosoagorik ez da". Lan autonomiari buruz.