Porrotx lagunartean - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2015)
Porrotx lagunartean bizi da alai, baina ez da bakarrik egoteko gai. Zu bai?
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak