Hitz egin txor-txor - Morote Segurola, Begoña; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2015)
Karta-jokoa da eta gaitasun sozialak lantzea du helburu. Ahozko adierazpena landu nahi da elkarrizketaren bidez. Zuzenean jorratzen da hizkuntza-komunikaziorako gaitasuna eta zeharka, aldiz, gizarterako eta herritartasunerako gaitasuna nahiz norberaren autonomiarako eta ekimenerako gaitasuna, giza harremanak ulertzeko eta lantzeko helburuarekin.
2015/06/05
LMH, DBH
Keywords: Gaitasun sozialak; Giza harremanak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak