Tapper bikiak gerran (elkarren kontra) - Rodkey, Geoff; Sarriugarte, Danele (Donostia : Elkar, 2015)
Claudia eta Reese neba-arreba bikien abenturetako lehena, Geoff Rodkey gidoilariak idatzia eta Danele Sarriugartek euskaratua. Umore alai eta ganberroa erakusten digute New Yorkeko gaztetxo hauek, elkarri gerra deklaratzen. Tartean izango dira eskolako haserreak, arrain ustelak, gurasoekiko harremanak, bideo-jokoak...
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: Tapper Twins Go to de War (with each other)
Keywords: Anai-arreben arteko harremanak; Senideak; Umorea; Bikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak