Txo, Mikmak txikia - Maia, Jon; Tokero, Julen (Donostia : Elkar, 2015)
Txo mik mak indioa da, itsasoaren bestaldetik Euskal Herrira iritsia. Pasaiako portuan ezagutuko du Albaola Faktoria. Bertan aurkituko du Roke, arotza, San Juan baleontzia egiten.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurunearen zaintza; Abenturak; Pailazoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak