Karanbola toxikoak - Urzelai, Andoni (Zarautz : Susa, 2015)
Irribarre gaizto bat eragingo dizute Andoni Urzelairen kontakizunek. Pentsatu bai, baina normalean egiten ez diren gauzak egiteko gai dira-eta istorio hauetako protagonistak: idazlea, itzultzailea, psikoanalista, tabernaria, itsua, ertzaina edo hoteleko langilea izan, berdin da, denek badute motiborik konforme ez egoteko.
Interneten
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak