EHULKUren hizkuntza-aholkuak : fitxa didaktikoen bilduma, 2006-2014 - Garcia García de los Salmones, Julio; Euskal Herriko Unibertsitatea. Euskara Zerbitzua; Gomez Zubia, Genaro; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Universidad del País Vasco, Servicio Editorial = Euskal Herriko Unibertsitatea, Argitalpen Zerbitzua, 2014)
Zortzi urtetik gora daramatza UPV/EHUko Euskara Zerbitzuak euskararen erabilerari buruzko aholkuak fitxa didaktikoen bidez unibertsitateko kide euskaldunen artean banatzen. Argitalpen honen bidez, etxeko mugak gainditu, eta plazara atera nahi izan dugu urteotako lana: euskararen erabiltzaile oro izan daiteke, horrenbestez, argitalpen honen hartzaile.
Testua
PDF formatua
Keywords: Erreferentzia-materialak; Euskara -- Irakaskuntza; Euskara -- Gramatika; Erreferentzia-materialak