EHU Tipografia korporatiboa = EHU Tipografía corporativa /[ Herrera Fernández, Eduardo...[et al.]] (: Universidad del País vasco, Servicio Editorial = Euskal Herriko Unibertsitatea, Argitalpen Zerbitzua, 2013)
Nahita edo nahi gabe, erakunde guztiak mezuen bitartez komunikatzen dira beren ingurunearekin. Eta publikoek mezu horiek jaso eta haiei buruzko iritziak ematen dituztenean, irudi bat sortzen da. Begien bistakoa da korporazioen mezuei buruz ematen diren iritzi guztiek eragina dutela publiko horien jokabidean. Era berean, eta erakunde guztiak komunikatu egiten direla dioen egitatetik abiatuta, ez dugu ahaztu behar, herri-erakundeen kasuan, zehazki, komunikazio-ekintza hori gizartearekiko dituzten obligazioen parte bat dela.Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitateak erakunde gisa bere gain hartzen du bere komunikazio korporatiboaren kudeaketa, bere erantzukizunaren funtsezko printzipio gisa, horretarako hainbat publikori arreta eskainiz, haien beharrak, berezitasunak eta nahiak identifikatuz eta haiekin elkarrizketa bat sortuz. Guztiz beharrezkoa kontuak emateko, baina baita gizarte baten bilakaeran lidergo eraginkorra izateko ere.