Euskararen herri hizkeren atlasa ; VI. Aditz Morfologia - Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2014)
Izan eta *edin, aditz laguntzaileak*edun eta *ezan aditz laguntzaileakAditz trinkoakAditz alokutiboakMapak 1273-1531
Keywords: Euskalkiak; Monografiak