Kontuz, zonbiak aurrean! - Kloepfer, John; Wolfhard, Steve; Larruzea, Regina (Bilbo : Desclée de Brouwer, 2014)
Zack Clarkek zonbi-izurritearen gauean bizirik irautea lortu du. Haren lagun minak, Ricek, eta bigarren hezkuntzako neskarik politenak, Madison Miller-ek, Zackekin batera bizirautea lortu dute, baina amesgaiztoa ez da bukatu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: The Zombie chasers 2. Undead Ahead
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak