Kontuz, zonbiak aurrean! / John Kloepfer ; ilustrazioak, Steve Wolfhard ; [itzulpena, Regina Larrucea] - Kloepfer, John (Zonbi ehiztariak, 2014)
Zack Clarkek zonbi-izurritearen gauean bizirik irautea lortu du. Haren lagun minak, Ricek, eta bigarren hezkuntzako neskarik politenak, Madison Miller-ek, Zackekin batera bizirautea lortu dute, baina amesgaiztoa ez da bukatu!