Administrazio-zuzenbidearen hastapenak - Arzoz Santisteban, Xabier; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : EHU, Argitalpen Zerbitzua = UPV, Servicio Editorial, 2004)
Ikasleek administrazio-zuzenbidearen irakasgaiarekin izango duten lehenengo topaketa ahalbidetu eta erraztu nahi du liburu honek. Haren helburuak administrazio-zuzenbide orokorraren oinarrizko kontzeptuak eta egiturak azaltzea eta zuzenbide-adar honetako arazoei buruzko gogoeta eta ulermena sustatzea dira.
Keywords: Administrazio-zuzenbidea; Monografiak