Piorteko Hodiaren abentura - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2014)
Bulgislaviako Piort hiritik alde egitea da Hodiaren ametsa, mundua ezagutzera joateko. Egun batean, alfonbra hegalari bat eskuratuko du, sultanaren desiorik handiena.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hodja fra Pjört
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak