Piorteko Hodiaren abentura / Ole Lund Kirkegaard ; [itzulpena , Garbiñe Ugarte] - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979) (Bitartekoa (Sushi Books), 2014)
Bulgislaviako Piort hiritik alde egitea da Hodiaren ametsa, mundua ezagutzera joateko. Egun batean, alfonbra hegalari bat eskuratuko du, sultanaren desiorik handiena.