Nola prestatu ahozko azalpen bat bigarren hezkuntzako arlo guztietan - Martínez Mongay, Ana; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2004)
Lehen zatian, ahozko adierazpenaren irakaskuntzari eta ahozkotasuna ikaskuntzan duen garrantziari buruzko hausnarketak biltzen dira. Bigarren zatian, berriz, ahozko azalpen bat prestatzeko "sekuentzia" eskaintzen zaigu, adibide gisa
DBH
Keywords: Ahozkotasuna; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak