Junie B. Jones, ile-apaintzaile - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2014)
Zein da lanbiderik onena? Junie B.Jonesek argi du: ile-apaintzailearena! Handitan, hori izango da. Hasteko, trebatu egin behar du, eta, horretarako, boluntarioak behar ditu, hala nola untxitxoen tankera duten bere zapatilak eta bere txakur Kili-kili. Baina... zergatik ez saiatu bere ilea mozten? Etorkizun handiko lanbide bati ekingo al dio Junie B.-k? Edo historia osoko ile-mozketa itsusiena egingo al du?
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones is a Beauty Shop Guy
Keywords: Lanbideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak