Junie B. Jones, ile-apaintzaile / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2014)
Zein da lanbiderik onena? Junie B.Jonesek argi du: ile-apaintzailearena! Handitan, hori izango da. Hasteko, trebatu egin behar du, eta, horretarako, boluntarioak behar ditu, hala nola untxitxoen tankera duten bere zapatilak eta bere txakur Kili-kili. Baina... zergatik ez saiatu bere ilea mozten? Etorkizun handiko lanbide bati ekingo al dio Junie B.-k? Edo historia osoko ile-mozketa itsusiena egingo al du?