Bokalak / proiektuaren arduraduna, Belen Baztarrika; koordinazioa, Nerea Arregi; diseinua, Iker Torres; ilustrazioak, Enrike Morente; hizkuntza aholkularitza, Juanjo Respaldiza; aholkularitza, EHIko Haur Hezkuntza eta Lehen Hezkuntza taldea - Arregi, Nerea; Torres, Iker; Respaldiza, Juanjo; Baztarrika, Belen; Morente, Enrique (: Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2015)
2 zatiko 10 puzzle, aurretik nahiz atzetik jolasteko. 10 bokal ahokagarri, ahozko hizkuntza garatzeko, irakurketa-idazketa prozesura hurbiltzeko eta kontzientzia fonologikoa lantzen hasteko proposamenak. Aurrealdean irudia eta bokala eta, atzealdean, dagokion hitza (larri eta xehez)