Ozeko aztia - Baum, L. Frank (1856-1919); Vives, Germán; Ingpen, Robert; Santamaría, Josep; Atela, Aintzane (Bartzelona : Vicens Vives, 2014)
Dorotea txikiaren eskutik, Ozeko erresuma magikora garamatza Baumek bidaian. Erresuma horretan sorginak maitagarriekin errietan aritzen dira, eta harrigarriena ere gertatzen da. Abentura biziek eta ezin ahaztuzko pertsonaiek, batak bestearen atzetik, gure ametsak errealitate bihur daitezkeela erakusten digute, ilusioz eta eginahalak eginez borrokatzen bagara.
Jarduerak
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Fantasiazko munduak; Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak