Ozeko aztia / L. Frank Baum ; egokitzapena, Germán Vives ; irudiak, Robert Ingpen ; itzulpena, Aintzane Atela ; jarduerak, Josep Santamaría - Baum, L. Frank (1856-1919) (Tantaia, 2014)
Dorotea txikiaren eskutik, Ozeko erresuma magikora garamatza Baumek bidaian. Erresuma horretan sorginak maitagarriekin errietan aritzen dira, eta harrigarriena ere gertatzen da. Abentura biziek eta ezin ahaztuzko pertsonaiek, batak bestearen atzetik, gure ametsak errealitate bihur daitezkeela erakusten digute, ilusioz eta eginahalak eginez borrokatzen bagara.