Orla igeljale - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2014)
Diotenez, Orla Igeljalek igel bat irentsi zuen txikitan, eta ordutik etengabe ibiltzen da haurrak zirikatzen, bere plan maltzurrak beti hondatzen dizkioten arren. Benito Zirkuaren etorrerak hankaz gora jarriko du herritarren bizimodua.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Orla Frosnapper
Keywords: Zirkua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak