Mattin eta bere arrebatxo txikia - Stellmacher, Hermien; Elsenaar Argaia, Ihintza ([S.l.] : Ttarttalo, 2014)
Mattin untxia harro-harro dago: arreba txikia jaio da. Maia du izena, eta izugarri maite du. Batzuetan, kotxetxoan eramaten du pasieran, hara eta hona, eta dagoeneko badaki noiz aldatu behar zaion pixoihala... Jolas-liburu dibertigarri honekin, neba-arreba txikiak zaintzen ikasiko duzu.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: "Moritz Moppelpo und sein Geschwisterchen"
Keywords: Anai-arreba baten jaiotza; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Senideak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura