Arrantza egun bat - Araluze, Julen ([Bilbo] : Siarte, 2014)
Ez nekien zer egin; beraz, harrizko eskaileran jesarri nintzen, negar batean.Bide batez, nire izena Ó da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak