Biolina - Rubio, Antonio; Villán, Oscar; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2015)
Musika-tresnei eta beren interpretazioari eskainitako soinudun poema. Perkusiozkoak, haize-instrumentuak eta eskuak bezalako gorputz-instrumentuak. Aurre-irakurleentzat guztiz ohikoa eta beharrezkoa den musu ematearen keinuak berak biolin, danbor eta tronpetaren maila artistikoan jartzen ditu ezpainak. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Violín
Letra larria
Keywords: Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Audio-ipuinak; Baliabide digitalak