Mattin eskerrik asko esaten - Stellmacher, Hermien; Elsenaar Argaia, Ihintza (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Mattin untxitxoak badaki zer esan behar den jendea agurtzean, nola eman behar diren eskerrak, eta, gainera, hitz magiko bat ere badaki: "mesedez". Jolas-liburu honetan, ohiko egoerak ikusiko dituzu, haietatik ikasi eta jokabide egokiak barneratzeko.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Moritz Moppelpo sagt Bitte und Danke
Keywords: Ikasketa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura