Mattin eskerrik asko esaten / Hermien Stellmacher ; [itzulpena, Ihintza Elsenaar] - Stellmacher, Hermien (Mattin (Ttarttalo), 2014)
Mattin untxitxoak badaki zer esan behar den jendea agurtzean, nola eman behar diren eskerrak, eta, gainera, hitz magiko bat ere badaki: "mesedez". Jolas-liburu honetan, ohiko egoerak ikusiko dituzu, haietatik ikasi eta jokabide egokiak barneratzeko.