Hiru koaderno txiki / Fermin Erbiti - Erbiti, Fermin (Upaingoa (Pamiela), 2011)
Hiru koaderno txikitan harturiko apunteak dira saiakera honen abiapuntua. Idazleak, handik eta hemendik harturiko ideietatik tiraka, gogoeta laburrez osaturiko liburua egin du. Barnetik ateratako testuak izanik, egilearen nahi, kezka eta zaletasunak islatzen dituzte: literatura, denboraren joan-etorria, zoriontasuna, musika, euskara... baita komunikazioa ere, horixe baita idazlearen ofizioa eta afizio nagusienetakoa.