Etxe sorgindua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2013)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Zuek zer bisitatu nahi izaten duzue oporretan zaudetenean? Mamuenak diruditen erretratuz betetako museoak? Parke abandonatuak? Armadura mehatxagarriak dauzkaten gazteluak? Fogvillen horrelako leku xarmagarriak daude, baina, auskalo zergatik, ez dute turista askorik erakartzen... Baina Martinek konponbidea dauka: leku misteriotsuei buruzko gidaliburua idatziko du, guztiek ikus ditzaten gure hiriko «gauzarik onenak»...
8 urtetik aurrera (gorria)
La casa stregata
Keywords: Abenturak; Saguzarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak