Von Bat jaunaren desafioa : sustoak susto, gu beti munstro! - Saddlewick, A. B.; Wyssenbach Ibarra, Usoa (Bilbo : Desclée de Brouwer, 2014)
Ongi etorri enbor Ustel eskolara! Bertako ikasleak mota guztietako munstro beldurgarriak dira eta helburu bakarra dute:gizakiak ikaratzen ikasi!Zer gertatuko ote da Maud Enbor Ustelera bidaltzen dutenean?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Big Fright
Keywords: Abenturak; Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak