Von Bat jaunaren desafioa : sustoak susto, gu beti munstro! / A. B. Saddlewick ; [itzulpena, Usoa Wyssenbach] - Saddlewick, A. B. (Maud munstro beldurgarria, 2014)
Ongi etorri enbor Ustel eskolara! Bertako ikasleak mota guztietako munstro beldurgarriak dira eta helburu bakarra dute:gizakiak ikaratzen ikasi!Zer gertatuko ote da Maud Enbor Ustelera bidaltzen dutenean?