Zingiretako gaizkinak - Chapman, Linda; Weatherly, Lee; Wood, Katie; Arrula Ruiz, Garazi (Bilbo : Desclée de Brower, 2014)
Baso Ilun misteriotsuan dagoen ate magiko baten Zaindaria da Sophie. Bere ardura da han bizi diren izaki izugarri horiek gure mundura ez sartzea. Baina badirudi bere superbotereek ez dutela balio Zingiretako Gaizkin urtsuen kontra! Garaitu ahalko ditu Sophiek eta horrela eguna ongi bukatu?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Sophie and the Sadow Woods (2). The Swamp Boggles.
Keywords: Misterioa; Abenturak; Iratxoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak