Zingiretako gaizkinak / Linda Chapman & Lee Weatherly ; [marrazkiak, Katie Wood ; itzulpena, Garazi Arrula Ruiz] - Chapman, Linda (Sophie eta baso iluna ;, 2014)
Baso Ilun misteriotsuan dagoen ate magiko baten Zaindaria da Sophie. Bere ardura da han bizi diren izaki izugarri horiek gure mundura ez sartzea. Baina badirudi bere superbotereek ez dutela balio Zingiretako Gaizkin urtsuen kontra! Garaitu ahalko ditu Sophiek eta horrela eguna ongi bukatu?