Topaketa estralurtarrak! - Bat Pat; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2014)
Presta itzazue kaskoa eta antenak! Gertu zaudete unibertso osko abenturarik "estralurtarrena" bizi izateko? Pentsatu duzue inoiz beste planeta batzuetan, izarretan edo asteroideetan bizirik ba ote dagoen? Gauez hegan nenbilela argi arrosa egunsentian, inguruko galsoroetan zirkulu arraroak agertu zirenean... ez nuen zalantzarik izan! Zuen ustez, Silver neba-arrebak gai izango dira misterio bitxi honetan parte hartu gabe egoteko?
8 urtetik aurrera (gorria)
Incontri ravvicinati del Bat-tipo
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak