Mapak irakurtzen ikasi - Mugica Jaime, Allende; Zurutuza Zapirain, Juan Mari; Arrieta Baro, Iñaki; Mitxelena Erice, Leire; Euskomedia fundazioa (Usurbil : Euskomedia Fundazioa, 2015)
"Mapak irakurtzen ikasi" webgunean aurkezten diren erremintei esker, ikasleek beren ingurumena ezagutu eta inguratzen dituzten elementuak identifikatu ahal izango dituzte: mundua bere osotasunean ezagutuko dute, mapa eta planoen bidez Lurraren irudikapen espazialak zein diren ikasiko dituzte eta baita mapa horiek irakurtzeko orientabideak eta erreminten berri eman ondoren beren kultura- eta natura-ingurunean nola erabili ikasi ere. Alde teorikoa lantzeaz gain ikasleek, hainbat ariketa praktikoren bitartez, erreminta ezberdinak ezagutzeko eta erabiltzeko parada ere izango dute: hala nola iparrorratza egiten ikasiko dute edota Google Maps erreminta eguneroko bizitzan nola erabili dezaketen ezagutuko dute.
2015/09/28
2015/09/28
2015/09/28
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2014ko deialdia)
2015/09/28
Keywords: Gorputz Hezkuntza; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak